Bli en Tailsweep utvecklare

Tailsweep är i stark tillväxttakt och ska inom kort ut på nya jaktmarker.

Snart ska vi crawla hela den kända bloggosfären och behöver utvecklare som stimuleras av att utmana annons och sökjättarna internationellt.

I sökplattformen kommer du bekanta dig med tekniker såsom Hadoop, Solr, Lucene, Nutch och klustrade filsystem. Du kanske gillar att klassificera innehåll med Naive Bayes och NGram analys eller kanske bygga en dataminingplattform för träffsäkrare och relevantare annonser? Är du en crawlingnörd? Ja då har vi en hel egenutvecklad plattform som du kommer älska att leka med.

I annonsplattformen får du vara med och se och påverka hela bolagets livscykel från att en säljare tar fram en offert, tills att en sajtägare får betalt för sin annonsyta. Du är med i hela kedjan. Du hackar Hibernate, Spring, Velocity och kanske ett och annat shellscript. Här är användbarhet a och o och du får snabb feedback från våra sajtägare.

Du kanske gillar statistik ? Vi har byggt en state of the art lösning som är en sorts datawarehouse on the fly och är hjärtat i hela Tailsweep då de flesta komponenter på ett eller annat sätt är kopplade till den. Den har numer stöd för Geo-Targeting och vi lägger på nya funktioner dagligen.
Intresserad ? Skicka ett mail till job@tailsweep.com med din CV så kontaktar jag dig och sätter upp ett möte.

Med vänlig hälsning

//Marcus Herou, CTO Tailsweep AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>