Intervju med Joachim på Disruptive

Christian Rudolf, som driver entreprenörsbloggen disruptive och mjukvara.se, genomförde häromveckan en intervju med Tailsweeps VD Joachim. Den färdiga artikeln kan du läsa här och du kan även se en videointervju. Vi är glada för det positiva omnämnandet, och alla positiva kommentarer!

“Medan många affiliatenätverk och annonsförmedlare lovar runt men håller tunt levererar Tailsweep stadigt in ökande annonsintäkter till Bloggverket”
Gunnar Lindberg Årneby på Bloggverket.

“Jag har bara gott att säga om Tailsweep. Visst har de några gånger drabbats av tekniska barnsjukdomar, men de har alltid rättat till dem. Jag har fått en personlig kontakt med dem, så de svarar alltid snabbt på frågor. För att ta ett exempel så önskade jag tidigt att de fixade så att man kunde lägga in alternativ annonskod som visas när ingen annons är såld, vilket de relativt fort löste.

Eftersom de säljer nischade annonser och på så sätt kan få bra betalt för dem, tycker jag att de genererar bra med pengar. De är idag en av mina största inkomstkällor, även om jag hela tiden jobbar för att inte lägga alla ägg i samma korg.”
Tommy K Johanssom som driver bloggen blogg.tkj.se

“Hej, för ett år sedan gjorde vi en bedöminig att bloggsfären borde ha intäkter på 100 miljoner baserat på dess trafik. Många hånade bedömningen och tyckte den var oseriös men om man läser vad vi sa så handlade mycket om att avsaknaden av nätverk som paketerar och säkerställer leveranser samt kundernas okunskap om bloggsfären. Sociala medier är nu på allas läppar och företag som Tailsweep som identifierat detta och satsat på kvalitet före något annat är vinnare. Vi har använt Tailsweep vid ett flertal gånger och tycker de gör ett fantastisk arbete att hjälpa bloggare att nå intäkter och annonsörer att nå ut till nya arenor för dess historier. Det som oxå är viktigt är att undersöka och utvärdera insatserna både ifrån ett varumärkesbyggande perspektiv och ett försäljningorienterat. Detta har inte med kanalerna att göra utan med budskapen och sättet att kommunicera. Men vägen dit är fortfarande lång för många annonsörer och rådgivare som inte mäktar med att göra den analysen så framtiden finns fortfarande framför oss….”
Kenneth Danielsson, VD på mediabyrån Wisely.

Tailsweep ändrar min syn på Bloggen som media! [disruptive.nu]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>