Ledig tjänst: Traffic/Partnerkoordinator

Nu har du chansen att jobba för ett av Sveriges bästa företag! Tjänsten är ett vikariat och rollen är som Traffic/partnerkoordinator. Här är lite kort info om tjänsten:

Tailsweep är den ledande aktören på marknaden gällande blogg- och social media annonsering med en räckvidd på över 5 miljon unika webbläsare per vecka.

Vi söker Dig som är ordningsam, positiv, har ett strukturerat arbetssätt, en väl utvecklad känsla för service och som trivs att arbeta i en mindre och flexibel organisation. Vi tror att du har ett par års arbetslivserfarenhet och erfarenhet från att jobba med Word, Powerpoint och Excel. Branschvana är meriterande men inte ett krav.

Du kommer att vara ansvarig för att sköta annonskampanjer, administrera utbetalningar, support och agera som spindeln i nätet mellan vår säljavdelning och våra partners tillsammans med ytterligare en person. Du kommer arbeta med det senaste inom online annonsering och bli en expert på annonsering i bloggar och sociala medier och få djup kunskap om hur onlineannonsering fungerar i Sverige.

Egenskaper/färdigheter vi eftersöker:
Strukturerad och noggrann
Ordningsam och effektiv
Självständig
Kommunikativ och relationsbyggande
Resultatorienterad
Förmåga att kunna ha många bollar i luften
God koordineringsförmåga

Tillträde:Omgående. Arbetstid: Vikariat, 9 månader, heltid.

Skicka din ansökan med ditt CV samt ett personligt brev till mikael@tailsweep.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>