Tailsweep söker utvecklare

Tailsweep är ett ledande mediabolag som har som kärnverksamhet att hjälpa sajtägare att tjäna pengar på sin trafik. Vi har idag över 1000 publicister anslutna till vårt nätverk och når över 5 miljoner unika besökare i veckan. Tailsweep är ett datadrivet företag som i alla aspekter hanterar stora mängder data och vi behöver nu förstärka vår utvecklingsavdelning med ytterligare två Javautvecklare .

Jobbeskrivning
Du kommer att jobba i en grupp om fem personer i en öppen och omväxlande miljö mitt i Stockholms innerstad. Arbetet består i ny- och vidareutveckling av javabaserade systemkomponenter. Förmåga att snabbt och glatt sätta sig in i både gamla system och nya finesser har stor betydelse i arbetet eftersom avdelningen gemensamt också har ansvaret för drift, testning och felsökning av teknikplattformen. Några av dina arbetsuppgifter som javautvecklare kommer att vara:

•Programmering
•Systemutveckling
•Projektansvar
•Problemlösning

Personliga egenskaper
Främst letar vi efter personer som passar i bolaget och som älskar att utveckla och är bra på det. Vi söker dig som har erfarenhet av javautveckling och är prestigelös och flexibel i ditt sätt att jobba. Du ska kunna hålla flera projekt igång samtidigt utan att störas av det. Du bör vara självgående, ha en naturlig nyfikenhet av ny teknik och drivas av att lösa problem.

Skicka in din ansökan snarast till job@tailsweep.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>